Hoe wij wonen

Huize Hofman biedt ruimte aan drie tot vier kinderen die voor even of voor langere tijd niet thuis kunnen wonen. Het huis, een ruime twee-onder-een-kapwoning met een heerlijke tuin, staat in een rustige buurt in IJsselmuiden waar vooral gezinnen en ouderen wonen.

Het huis

Op de benedenverdieping vind je een woon- en eetkamer, een open keuken (meestal het domein van Janine), een toilet, een bijkeuken en een garage voor de motor en het gereedschap van Leon. Loop je de trap op, dan kom je op de bovenverdieping met vier slaapkamers, een badkamer en een kantoorplek. Helemaal bovenin Huize Hofman hebben we nog  twee slaapkamers op zolder.

Het dorp

In IJsselmuiden is alles dichtbij. Te voet of op de fiets kom je overal. Een eindje lopen en je bent in de speeltuin of je staat op het voetbalveld. Als je de fiets neemt, zit je zo in de Mastenbroekpolder, een beschermd gebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en kanoën. Of je fietst de andere kant op, naar het IJsselgebied waar je ook prachtige vogels kunt spotten. De fiets brengt je ook in korte tijd naar school, naar de winkel, de bibliotheek en de sportclub. Het onderwijsaanbod in de omgeving is trouwens zeer omvangrijk, zowel wat identiteit betreft als schooltype. Op fietsafstand zijn er reformatorische, christelijke en openbare basisscholen en instellingen voor voortgezet onderwijs. Die scholen zijn er voor regulier, maar ook voor speciaal onderwijs.

Contactgegevens Baan 78 8271 BG IJsselmuiden 06 17 07 63 36 info@huizehofman.nl